Всеукраїнський конкурс "Учитель року -2022".

14 лютого 2022, Понеділок
218
0

  Впродовж січня-лютого  кращі вчителі Одещини змагалися за звання переможця у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року -2022". У першому етапі взяло участь 77 вчителів, з них 5 - представники Саф'янівської громади.  Відповідно до рейтингу журі у другий етап  увійшли 29 конкурсантів, з них 1 учитель правознавства Старонекрасівської школи та 2 вчителя інформатики з Матроського і Новонекрасівського закладів освіти (Іванов Сергій Олександрович, Дмитрієва Марина Вікторівна і Поповиченко Маріанна Іванівна).

      На другому етапі конкурсу учасникам було запропоновано два випробування: «Методичний практикум» та «Дистанційний урок»,  - під час яких конкурсанти продемонстрували високий рівень професійної підготовки, сучасне бачення власної ролі в освітньому процесі, проявили мобільність та креативність. Активна творча конкуренція спостерігалась продовж всього періоду змагання. Так, конкурсне випробування «Дистанційний урок» продемострувало відповіді, які педагоги віднайшли власні на виклики онлайн-освіти: трансформували звичні інтерактивні вправи у діджитал-формат, використовували оцифрований  дидактичний, ілюстративний, інструктивний матеріал, проявили креативність у застосуванні електронних освітніх ресурсів, здійсненні процесу комунікації між учасниками освітнього процесу.

      Під час методичного практикуму у вчителів була можливість продемонструвати загальні та фахові компетентності, здатність  розбудови  індивідуальної освітньої траєкторії учня. Члени журі позитивно відзначили високий рівень загальної культури і культури спілкування конкурсантів, творчу реалізацію ними  у власній практиці ідей Нової української школи, різноманіття використаних методів, прийомів, технологій, здатність інтегрувати сучасний цифровий інструментарій в освітній простір.

     За результатами  обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022»  Дмитрієва Марина Вікторівна, вчитель Матроського закладу загальної середньої освіти Саф’янівської сільської ради отримала ІІ місце з номінації «Інформатика». Вітаємо талановитого педагога та колектив Матроського ЗЗСО з почесною перемогою! Так тримати!


Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег