Тиждень англійської мови в Багатянському ЗЗСО

14 лютого 2022, Понеділок
153
0


 

З метою популяризації вивчення англійської мови, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання учнів, з 7 по 11 лютого 2022 року в Багатянському ЗЗСО був проведений Тиждень англійської мови. Згідно з планом передбачалося проведення запланованих заходів. Але в зв‘язку з переходом на дистанційне навчання, заходи було змінено. 

Учням було запропоновано здійснити творчі завдання на тему «StValentine’s card,” the Sights of London, “Interesting facts about Olympic Games 2022 року”,“ Harry Potter among us”. 

Відбулися конкурси кросвордів по класах. Молодші школярі «подорожували» країною «ABC land”, “ My favorite toy”. Середні класи робили проекти «My favorite writer”, “ Famous Ukrainian scientists”. Також було проведено онлайн Дайджест «Why to know English perfectly» для учнів середніх та старших класів. Його пропонуємо до вашої уваги. 

Проведення тижня англійської мови, організованого вчителями Геновою Г. М та Владіновою М. Г., дало змогу підвищити мотивацію учнів до вивчення іноземної мови. Дякуємо учням школи за активну участь в заходах тижня. Бажаємо і надалі показувати гарні результати.




Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег