Онлайн-нарада психологічної служби у системі освіти у 2022/2023 навчальному році

08 вересня 2022, Четвер
215
0

 
     
8 вересня головним спеціалістом відділу дошкільної та позашкільної освіти  Інною Руснак проведена онлайн-нарада для практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти громади. В ході наради розглянуті питання щодо діяльності психологічної служби у системі освіти в 2022/2023 навчальному році. Визначені основні напрямки роботи практичних психологів та соціальних педагогів. Інна Володимирівна наголосила, що в умовах  воєнного стану в Україні важливою є психологічна підтримка всіх учасників освітнього процесу. Особливо слід звернути увагу на дітей з категорії внутрішньо переміщених осіб, їх емоційного стану, сприяти їх адаптації, проведенню з ними відповідної корекційної роботи за потребою.
    Значну увагу було приділено профілактичній роботі з питань торгівлі людьми, попередженню домашнього насильства, булінгу (цькування), кібербулінгу, конфліктів та правопорушень серед дітей та учнівської молоді.
      З роз’ясненнями щодо складання банку даних на дітей пільгових категорій, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки, виступила начальник дошкільної та позашкільної освіти Ольга Кіосєва.

 




Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег