День захисників та захисниць України в Багатянському ЗЗСО

17 жовтня 2022, Понеділок
112
0


14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисників та захисниць України.

Сьогодні в Україні ще тривають запеклі бої. Територію країни обстрілюють ракетами, вмирають мирні люди,діти… Україна зараз,як ніколи, потребує міцного захисту. 

Учні Багатянського закладу загальної середньої освіти підготували листи-підтримки та виготовили оберіги для українських військових, завдяки яким ми проживаємо день за днем. За можливості, всі листи будуть направлені військовим для підтримки їх бойового духу. 

Учнівське самоврядування «Арго» під керівництвом педагога – організатор Дамаскін Ю.А. підготували відеовірш «І без імен вони герої».

В наших публікаціях в соціальних мережах та на офіційній сторінці https://bagate-school.e-schools.info/ школи ви можете переглянути відео. 
 
          Вся Багатянська школа сподівається на мир та бажає всім захисникам та захисницям сил та здоров’я.

 Серед захисників України є наші односельці й ми щиро віримо в те, за можливості вони побачать цю публікацію й посміхнуть. Знайте, ми віримо в вас. ПОВЕРТАЙТЕСЬ ЖИВИМИ! 

https://youtu.be/FnmzpeZPLlA

https://youtu.be/CVjWQZb7pQQ

https://youtu.be/Cmlgb4f5IAQ 

  

Педагог – організатор Юлія ДАМАСКІН

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег