День Гідності та Свободи в Багатянському закладі

22 листопада 2022, Вівторок
167
0

21 листопада – День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи — нагадування про ту ціну, яку українці заплатили, коли відстоювали на Майдані своє право на чесні вибори та інтеграцію у Європейський Союз.

На виконання листа Управління освіти Саф’янівської сільської ради № 03/01-13/1309 від 17.11.2022 та згідно річного плану виховної роботи 21 листопада в Багатянському ЗЗСО були проведені відповідні тематичні виховні години.

Вчителем історії Геновою Н.Г. були проведені урок звитяг «Україна-країна незламних» для учнів 8 б класу. Урок було проведено  в формі конференції, на якій учні виступили з доповідями про відзначення Дня Гідності і Свободи, як одного з знакових свят встановлених на честь двох революцій, які відбулися в Україні в 2004 та 2013 роках. Учні обговорювали значення революції Гідності та помаранчевої революції для захисту демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів держави та її Європейського вибору. Урок мужності «Україна гідна свободи» був проведений з учнями 8-а класу. В ході заходу учні обговорювали питання річниці початку євромайдану, на якому українці відстоювали ідеали свободи та демократії. Учням була надана шана патріотизму й мужності громадян, які повстали на захист прав і свобод людини та інтересів України.

Вчитель початкових класів Делі А.П. провела виховну годину з учнями 3 класу «21 листопада -День Гідності та Свободи України». З учнями була проведена бесіда, оформлено колаж, підготовлені тематичні розмальовки. 

Педагог – організатор Дамаскін Ю.А. підготувала та провела з учнями 5-х класів інформаційні бесіди, в ході яких учні   переглянули та обговорили відео «День ГІдності».

Вчитель початкових класів Переверза М.В. провела для учнів 4-б класу виховну годину, присвячену дню Гідності та Свободи. Учні гарно оформила дошку, підготувавши яскравий колаж.

Маджарова Т.М. – вчитель початкових класів, провела для 4-а класу патріотичну годину, під час якої учні прийняли участь в колективній роботі по створенню колажу «Ми вільні творити майбутнє», грали в гру «Гідно не гідно», переглянули та обговорили відеоказку «Дітям про гідність», заспівали патріотичну пісню «Ой у лузі червона калина», а також виготовили листівки до Дня Гідності та Свободи. 

Пінтійська Н.Г. провела для учнів 5-б класу патріотичну виховну годину «Будь гідним своєї держави». Учні прийняли активну участь в інтерактивній патріотичній вікторині, а також виготовили символічних голубів з побажаннями для України.

Бібліотекар школи Картелян Г.Г. оформила виставку літератури «Україна – територія гідності та свободи». 

Військові операції, що здійснюються українськими воїнами під час захисту незалежності та територіальної цілісності України увійдуть у воєнну історію, стануть основою для розробки нових воєнних тактик та стратегій, а імена кожного захисника і захисниці України назавжди закарбуються в історії України.

Задача молодого покоління полягає в тому, щоб пам’ятати та цінувати історію свої країни та бути вдячними кожному, хто робить певні дії на крок нашого світлого, мирного, незалежного та щасливого майбутнього.

                                                                        Педагог – організатор               Дамаскін ЮЛІЯ



Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег