Олімпійський тиждень в Багатянському ЗЗСО

21 вересня 2021, Вівторок
224
0


 Протягом 13.09.2021-17.09.2021 учні Багатянської школи приймали участь в одному з найцікавіших та найактивніших Тижнів року. Вчителі фізичної культури Мінженер С.І., Дамаскін Г.М та Мінженер О.І. протягом тижня організували та провели на уроках фізкультури та в позаурочний час різноманітні  змагання, естафети.

Бібліотекар школи Картелян Г.Г. оформила виставку «О, спорт, ти сила!» та разом з вчителем фізичної культури Мінженер С.І. провели бесіду з учнями 3-А класу про етапи розвитку українського спорту.

Останній день тижня розпочався для учнів 5-11 класів зі змагань з естафети та перетягування канату. Завершенням Тижня стали змагання з волейболу між збірними 9,10 класів та 11 класу, а також традиційне багаття, яке запалили найкращі спортсмени школи, переможці районних змагань Суйчмез Олександр та Нікодим Уляна. Учні школи із захватом спостерігали за вогняним видовищем, а потім запальними танцями на шкільній дискотеці завершили вечір.

Кожному треба пам'ятати, що здоров'я-це найцінніше, що є в кожної людини, а зміцнити його можна тільки здоровим способом життя та фізичною активністю.

 

Педагог-організатор    Юлія ДАМАСКІН



Н

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег