Вітаємо переможців Кислицького ЗЗСО

03 лютого 2023, П'ятниця
105
0
  2 лютого 2023 року на базі Обласного центру дитячої та юнацької творчості Одеської обласної ради відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН секція "Гідрологія", під час якого учні нашої школи Яковенко Софія (9 клас) та Шевченко Антон (10 клас) захищали свої науково-дослідницькі роботи.
 Високу майстерність в умінні користуватися професійними методами і прийомами, сучасними засобами масової інформації, аргументувати й відстоювати свою точку зору з різних проблем продемонстрували учні. Яковенко Софія, яка презентувала свою роботу на тему «Моніторинг підземних водних ресурсів у деяких населених пунктах Саф'янівської громади Ізмаїльського району». Результатом науково-дослідницької роботи Яковенко Софії є ІІ місце.
Шевченко Антон презентував роботу на тему "Моніторинг води озера Катлабух" і посів І місце.
Особлива подяка наставнику та науковому керівнику Яковенку Володимиру Пантелійовичу за високий особистий професіоналізм!
Щиро вітаємо Софію, Антона та Володимра Пантелійовича з досягненням і бажаємо завжди рухатися тільки вперед і досягати своїх мрій!!!
  Бажаємо Антону перемоги і в ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН!


Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег