Проведення нетворінгу на тему «Формування предметно-методичної компетентності шляхом використання сучасних та ефективних методик та технологій навчання, виховання та розвитку учнів»

16 лютого 2023, Четвер
80
0

Згідно плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників 16.02.2023 р. відбувся нетворкінг за темою: «Формування  предметно-методичної компетентності шляхом використання сучасних та ефективних методик та технологій навчання, виховання та розвитку учнів». 

Консультант Раділова С.С.  зупинилась  на сучасних методиках та технологіях навчання; підкреслила їх переваги.

Дімова Г.П. (Кам’янський ЗЗСО) розповіла про інтегративне   навчання,  продемонструвала,  як об’єднує навчальний матеріал з різними освітніми галузями та використовує парно-групову роботу.

Картелян С.С. (Багатянський ЗЗСО) відмітила, що навчати дітей мислити критично — означає правильно поставити питання, направити увагу в потрібне русло. Звернула увагу на ротаційні моделі «Щоденні 5», «Щоденні 3», які навчають учнів бути самостійними під час читання, письма та вивчення математики. 

Іовчева В.В. (Бросківський ЗЗСО) поділилась досвідом роботи  щодо розвитку вербально-логічного мислення молодших школярів за допомогою мнемотехніки, ейдетики та кінезіології та надала методичні рекомендації до їх використання.

Обговорюючи ці питання, вчителі зробили висновок,  що сучасні технології  підвищують пізнавальний інтерес до навчання, підсилюють позитивну мотивацію до навчання, відкривають безмежні можливості для самонавчання та рефлексії.   


 

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег