Цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.

15 березня 2023, Середа
95
0
      Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього та дошкільного віку Mr.Leader пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.
      На наймолодших учасників чекає тематичний день «Навіщо чистити зуби». Діти навчаться «чистити» зуби на макеті ротової порожнини, відрізняти хворий зуб від здорового. Вони виготовлять пам’ятку «Як чистити зуби», зроблять аплікацію «Зубна щітка з пастою» та розфарбують тематичну розмальовку.
      Для малечі 3-4 років фахівці підготували тематичний день «Я серед дорослих». Діти пригадають правила поведінки та «чарівні слова», намалюють усмішки, виготовлять ростомір, навчаться розрізняти сердиті та радісні обличчя.
      Дошкільнята 4-5 років відвідають тематичний день «Теслярство і столярство». Діти ознайомляться з інструментами, побудують споруди з конструктора, виготовлять будиночок із сірників та прикрасять сервант візерунками.
     Дошкільнята 5-6 років відвідають тематичний день «Музичне мистецтво». Діти навчаться впізнавати музичні інструменти за частиною зображення, відгадають звучання різних предметів, пограють у гру «Музичне судоку», зроблять нотний стан зі склянок з водою і «пограють» на ньому,  змайструють музичний інструмент з підручних засобів.
      Реєстрація учасників за посиланням https://mr-leader.com/ua/programa-mrleader
      Шукайте детальнішу інформацію в телеграм-каналі «Mr.Leader» https://t.me/mrleader_brand
Обміркувати

Читати також:

Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег