Шкільний етап гри «Сокіл» («Джура») в Кам'янському ЗЗСО

13 квітня 2023, Четвер
105
0
        Сокіл» («Джура») – військово-патріотична гра, яка популярна серед українських дітей та молоді і яка є не просто змаганням, але й повноцінною військово-патріотичною підготовкою молодих громадян; гра, яка вчить та розвиває фізичні та моральні якості школярів. Гра допомагає розвивати такі навички як лідерство, командний дух, взаємодію та толерантність, а також вчить бути відповідальними та здатними приймати рішення в екстремальних ситуаціях.
       Протягом трьох навчальних днів (з 06 по 10 квітня) в нашому закладі був проведений шкільний етап гри «Сокіл» («Джура») серед роїв ЗЗСО. Учасники гри змагались у чотирьох конкурсах - «Впоряд», «Відун», «Рятівник» та «Пластун» - показали свої знання з історії, питань військової підготовки, вміння надавати першу домедичну допомогу, орієнтуватися на місцевості, утверджуючи в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей.
       Після трьох днів напруженого змагання були визначені переможці гри «Сокіл». Учасники були нагороджені грамотами. Це стало не лише винагородою для переможців, але й нагадуванням про те, що кожен учасник гри зробив вагомий внесок у розвиток власного патріотичного духу.

 https://www.facebook.com/100084542812972/videos/1349638775602854/ 



Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег