Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму.

08 травня 2023, Понеділок
105
0

В кінці березня 2023 року був проведений обласний захід щодо підготовки для участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (учнівська молодь 12-15 років). У заході взяли участь 35 учасників з міських, селищних та сільських громад Одещини.

Саф`янівську громаду на конкурсі успішно представили дві юні дослідниці з  Ларжанської школи. 

За рішенням журі І місце в секції «Медицина, охорона здоров’я та психологія» та диплом І ступеня Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання отримала Бартяну Діана, учениця 7 класу з роботою: «Тренажер з профілактики плоскостопості і клишавості під відкритим небом» (керівник: Наумова Вікторія Сергіївна);

ІІІ місце в секції «Екологія та охорона довкілля» та диплом ІІІ ступеня  Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання отримала          Тірон Ольга, учениця 8 класу з роботою: «Визначення стану навколишнього середовища села Ларжанка» (керівник: Арешкіна Тетяна Олександрівна).

   Вітаємо переможниць та  їхніх керівників з результативною участю в обласному заході.  Бажаємо подальших успіхів у дослідницькій діяльності!


Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег