І етап обласного заходу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

09 січня 2024, Вівторок
67
0
      У грудні 2023 р. було проведено І етап обласного заходу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» навчальних закладів Саф’янівської громади.
      У Заході прийняли участь творчі колективи 9 закладів освіти громади, команди: «Імпульс» Багатянського ЗЗСО, «Дивосвіт» Бросківського ЗЗСО, «Екоlife» Комишівського ЗЗСО, «Калина» Лощинівської гімназії, «Господарі Планети» Матроського ЗЗСО, «Свідома молодь» Озернянського ЗЗСО, «Юний еколог» Новонекрасівського ЗЗСО, «ЕКОСТАР» Саф’янського ЗЗСО, «Еко-лайф» Старонекрасівського ЗЗСО; також було надано звіт (презентацію) про проведену протягом року природоохоронну роботу та відеозапис виступу, розміщені на YouTube-каналі.
     Команди у своїх виступах за допомогою яскравого сценічного реквізиту, музичного та художнього оформлення презентували екологічні проблеми сучасної України в умовах повномасштабного вторгнення, свого села; шляхи їх вирішення та різнопланові аспекти екології. Учасники конкурсу в своїх відеороликах поєднали різні жанри, стилі і напрями мистецтва, продемонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності. 
     Переможцем стала команда «ЕКОСТАР» Саф’янського ЗЗСО (https://www.youtube.com/watch?v=kzQbD4qmSxQ, https://www.youtube.com/watch?v=bVZr8HywWjs), відеозапис виступу якої буде представлено в обласному заході.
Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег