Свято осені в Саф'янському закладі дошкільної освіти "Золотий ключик"

30 жовтня 2021, Субота
187
0


Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. В Саф’янівському ЗДО «Золотий ключик» стало традицією проводити Свято Осені. Цього року воно пройшло 25 та 26  жовтня  і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою всіх присутніх у прикрашеній з  любов’ю  залі.        

            Вихователь-методист та музичний керівник зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний осінній колорит в піснях, таночках та неповторних індивідуальних номерах, в яких діти показали свої творчі здібності, а педагоги свою майстерність по підготовці дітей до свята, передати настрій осінньої пори. 

          Діти молодшої групи (вихователі Бунулу М.С., Бурлакова К. Р.) раділи шелесту золотистого опалого листя під ногами, Сонечку, яке завітало на свято і давало можливості бігати і веселитися діткам, Хмаркам та Дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою. Вихованці мали змогу проявити свою кмітливість та вміння грати у командних іграх та змаганнях.


Обміркувати

Читати також:

Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег