Акція «Запали свічку» в Саф’янському ЗЗСО

29 листопада 2021, Понеділок
182
0


     26 листопада 2021р.  в Сафянському ЗЗСО напередодні Дня вшанування пам’яті жертв Голодомору здобувачі освіти 10 класу стали активними  учасниками усного журналу  «Запали свічку!». Під час проведення заходу вихованці затамувавши подих, слухали розповідь про тяжкі роки Голодомору в Україні. Діти запам’ятали, що Голодомор 1932-1933 років був наслідком не стихійного лиха, а спланованих системних заходів тоталітарного комуністичного режиму, був злочином геноциду. Протягом заходу лунали вірші, розповіді, свідчення очевидців, історичні факти про роки страждань. Здобувачі освіти  поглибили знання про Голодомор, його причини та наслідки, згадали тяжку долю українського народу, на яку випали страшні випробовування голодом.

      Десятикласники переглянули документальний фільм «Червоне намисто», заснованому на реальній історії та пройнялися історією життя маленької дівчинки.

     Звертаючись до учнів школи, вчитель історії Васюкова Тетяна Миколаївна закликала всіх зберегти пам’ять про трагічні сторінки історії нашої держави для майбутніх поколінь та запалити свічку пам’яті 27.11.2021р. о 16:00.

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег