Новорічний ранок у дошкільному закладі "Золотий ключик"

28 грудня 2021, Вівторок
168
0

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли  довкола панує добра магія і казка. Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. В Саф’янському ЗДО «Золотий ключик» відсвяткували Новорічні ранки. Цього року вони пройшли з 22 по 24  грудня і своєю змістовністю та різноманітністю спонукали піднесенню святкового настрою всіх присутніх у прикрашеній з  любов’ю  залі.

Вихователь-методист та вихователі зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний зимовий колорит в піснях, таночках та неповторних індивідуальних номерах, в яких діти показали свої творчі здібності, а педагоги свою майстерність по підготовці дітей до свята, передати настрій Нового року.

          Новорічний ранок у дитячому садочку – це чарівне свято, на яке з  нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку і  сподіватися на щасливі зміни. В цей день  малята перетворилися на героїв відомих казок та мультфільмів, які дружно  боролися з чарами злої Снігової королеви , визволяли зайчикову хатку, Діда Мороза  та Снігуроньку, подорожували, зустрічаючи східних красунь, справжніх ковбоїв.  Багато веселих новорічних пісень, танців, ігор створювали  незабутню святкову атмосферу. Дітки-актори були центром уваги і сяяли  усмішками від веселих розваг.  І, звичайно ж, добро, сміливість та взаємодопомога подолали зло , ялинка засяяла вогнями,  а Дід Мороз подарував дітям солодкі подарунки.  Святкування  Нового року в дитячому садочку пройшло весело, змістовно та цікаво. Всі  присутні отримали море насолоди та купу позитивних емоцій, додому  поверталися зі справжнім новорічним настроєм.  

                                  Вихователь-методист:                                                              О. А. Котляренко

    Директор ЗДО:                                                                    Тетяна БУРКОВСЬКА




 

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег