Збережемо водно-болотні угіддя для нашого майбутнього

09 лютого 2022, Середа
194
0


          2 лютого, в день заснування Конвенції про водно-болотні угіддя відзначається  Всесвітній день водно - болотних угідь. Цей день започатковано для привернення уваги до важливості водно-болотних екосистем для людей.

          З метою підвищення обізнаності школярів з питань збереження водно-болотних угідь у Саф’янському ЗЗСО пройшов конкурс малюнків  на тему «Збережемо водно-болотні угіддя для нашого майбутнього».  Учні 1Б, 2АБ класів (кл.кер. Галкіна О.Л., Степанова Н.К., Терзій М.Ф.) активно долучилися до конкурсу та у своїх малюнках висвітлили своє бачення та інтерес щодо багатства та краси водно-болотних угідь. 

      Вихованці гуртка «Юні рослинники» Саф’янського ЗЗСО (учні 5Б класу) під керівництвом вчителя географії Георгієвої Н.А. створили екологічний проект з метою привернення уваги населення задля збереження  біорізноманіття і це можливе лише за умови об’єднання зусиль всього людства. Сподіваємося, що до школярів приєднаються всі небайдужі, щоб зробити свій внесок у збереження та відтворення надзвичайно цінного біорізноманіття нашого майбутнього!
      Тож почнемо відновлювати водно-болотні екосистеми!
      Збережемо джерела прісної води!
      Зробимо внесок в ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей! 

ЗДНВР Георгієва Н.А


.

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег