За безпечний Інтернет учні Новонекрасівського закладу!!!!

15 лютого 2022, Вівторок
149
0

     Інтернет надає дітям та молоді неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкування й творчості.

   Проте, оскільки з самого початку Інтернет розвивався без будь-якого контролю, сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної. У зв'язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей. В Новонекрасівському ЗЗСО з 1 по 12 лютого, пройшов тиждень Інформатики та заходи, присвячені всесвітньому Дню безпечного Інтернету.

   Для учнів 5 класу, вчитель інформатики Поповиченко М.І. провела інтелектуальну гру "Наш друг і помічник - комп'ютер".

  Вчитель інформатики Арешкіна Н.І. для учнів 3 класу провела інтелектуальний марафон «Інформаційний калейдоскоп», для учнів 4 класу проведена Подорож до Комп’ютерленду, а здобувачі освіти 2 класу змагались у квесті «Інтелектуальний поєдинок» та створювали малюнків в Тux paint «Комп’юторні віруси».

    Під час проведення заходів здобувачі освіти ознайомились з цікавими фактами щодо використання мережі, відгадували загадки, ров'язували філворди, виконували інтерактивні вправи, під час яких показали високу ерудованість, обізнаність з правил використання комп'ютерів та безпечного користування мережею Інтернет.      Для учнів початкових класів був організований флешмоб «Ми за безпечний інтернет». Класні керівники до Дня безпечного Інтернету провели: співбесіди "Чи вмію я безпечно користуватися цифровими технолоніями", урок - вікторина "10 золотих правил безпеки в Інтернеті", онлайн - бесіди "Інтимне селфі в Інтернеті- жарт чи небезпечний ризик", " Комп'ютерна залежність - це небезпечно".

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег