Тиждень безпечного інтернету

24 вересня 2021, П'ятниця
218
0

Тиждень безпечного Інтернету - 2021

Важливість питання безпечного Інтернету зумовлена тим, що сучасна людина не уявляє свого життя без глобальної мережі, оскільки та дає багато інформації й можливостей. Молоде покоління - діти та підлітки - не усвідомлюють, що може чекати на них у віртуальному просторі. Значимість проблеми безпечного Інтернету потребує постійної уваги з боку школи та батьків.

В Багатянському закладі загальної середньої освіти з 20.09.-24.09.  проходив Тиждень безпечного інтернету. Так, вчитель інформатики Нейчева Л.З. провела бесіду з учнями 10 класу "Моя супер-сила - безпечний інтернет".

Педагог-організатор Дамаскін Ю.А. провела інформаційну бесіду з учнями 5-а класу " Що ти знаєш про безпеку в інтернеті?".

Вчитель інформатики Пінтійська Т.І. провела з учнями 4- а класу цікаву гру-лабіринт «Шляхами безпечного інтернету», під час якого учні вирішували ситуації за допомогою правил онлайн-безпеки. Переглянули відео з безпеки на YuoTube.

Учнівське самоврядування також прийняло активну участь в підготовці до Тижня безпечного інтернету. Так, Міністр дисципліни та порядку Гержик Денис та Президент школи Плешу Андрій відзняли та змонтували відео «Безпека онлайн ігор».

Усі учні, що прослухали бесіди отримали інформаційні брошури від національної поліції України, які містять детальну інформацію про можливі загрози Інтернету та шляхи їх уникнення.




Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег