Увага! Згідно рекомендацій МОН, з наступного понеділка, 14 березня, у закладах освіти Одеської області відновлюється освітній процес.

10 березня 2022, Четвер
176
0
        Навчання буде організоване з використанням дистанційних технологій (за погодженням з Одеською обласною військовою  адміністрацією). Видано відповідне розпорядження.
       Під час організації освітнього процесу рекомендуємо також  використовувати технології асинхронного онлайн-навчання, електронних ресурсів, можливостей освітньої платформи «Всеукраїнська школа онлайн», регіональних платформ, ресурсів закладів освіти області. Наше завдання потурбуватися і про учнів з особливими освітніми потребами. 
       Кожен заклад освіти має забезпечити можливість долучення до освітнього процесу дітям, які тимчасово переїхали на Одещину, у зв'язку з воєнними діями на території України. 
      Прошу керівників ЗЗСО поінформувати здобувачів освіти та їхніх рідних про форму навчання, розклад занять та умови доступу до шкільної навчальної платформи. 
      Для школярів з числа тимчасово переміщених осіб, в тому числі й тих, хто перебуває за межами області чи України, які з різних причин не змогли відновити навчання у ЗЗСО за місцем тимчасового проживання, пропонуємо скористатися каналом  Дистанційної освіти Рішельєвського ліцею. Платформа забезпечена навчальним контентом у повному обсязі, тож долучайтеся за посиланням: https://youtube.com/c/  Рішельєвськийдистанційний. 
      Також на сайті КЗВО " Одеська академія неперервної освіти" в розділі " Школа в цифровому світі" https://itschool.odessaedu.net/uk/site/index.html розміщено навчальні матеріали з предметів, які постійно оновлюватимуться! 
      Керівникам професійних (професійно-технічних) закладів, закладів фахової передвищої та вищої освіти Одеської області також рекомендовано з 14 березня організувати освітню діяльність закладів з використанням технологій дистанційного навчання, враховуючи особливості викладання теоретичної і практичної частини. 
      Для студентів, які стали на захист країни: чи у лавах Збройних Сил, чи у підрозділах тероборони, будуть забезпечені особливі умови навчання. Ви - наші герої! 
   👉Дорогі юні друзі, школярі, студенти! Ваше завдання наразі старанно вчитися, використовуючи усі наявні ресурси. Цим ви робитимете свій внесок у нашу перемогу. Країні потрібна освічена молодь. Попереду нас чекає багато роботи. Але головне вистояти і продовжувати демонструвати незламний патріотизм всьому світові. Наші захисники  роблять усе, щоб ви почували себе у безпеці. Повірте! Тож не підведіть їх!  Читайте книжки, грайте в шахи, малюйте, опановуйте гру на музичних інструментах, вчіть вірші, займайтеся спортом. Усі ці заняття відволікатимуть від душевної тривоги і стануть у нагоді. 
     Дорогі колеги! Знаю, вам додалося роботи. Але, якби не було важко, виконуймо свою важливу місію на цій землі. Розраховую на вашу підтримку! 


Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег