Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Багатянському ЗЗСО

13 вересня 2022, Вівторок
132
0
       Юні школярі Багатянського ЗЗСО традиційно приєднуються до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Цього року акція проходить під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Основна мета - формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.
       Для всіх учнів, вчителів та працівників Багатянської школи пропонуємо приєднатися до Цифрового прибирання.Можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет-ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу.
       Учнів Багатянського ЗЗСО, що на зараз закордоном також запрошуємо приєднатись до акції. Ви можете організувати онлайн або офлайн прибирання, долучитись до міжнародної події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне село навіть на відстані.
       Давайте зробимо свою країну чистою! Долучайтесь до акції! #WorldCleanUpDayUA
                                                                                                                              Педагог-організатор Юлія ДАМАСКІН
Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег