Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек в Багатянському ЗЗСО

07 жовтня 2022, П'ятниця
150
0
     В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, в Багатянському ЗЗСО пройшла  бібліоподорож «Перший раз завітали ви до нас!»
     Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Саме про книгу йшла мова під час  екскурсії для наших наймолодших школярів, учнів першого класу. 
     У шкільній бібліотеці їх зустріло розмаїття цікавих та яскравих книг. Першокласники дізналися про походження слова «Бібліотека», про цікаві книжки, енциклопедії,  які є в бібліотеці, розгадували загадки.  Також  учні мали змогу самостійно переглянути книжки, прослухати казку про книжку,  де розповідалося про погане  поводження з нею, та зробити висновок як потрібно вести себе у книгозбірні, а чого не слід робити.
     Учні, які побували на екскурсії,пообіцяли  якнайшвидше вивчити абетку щоби   записатися до бібліотеки і стати її читачами.
     Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності свідчили про те, що їм дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія. Сподіваємося,  що бібліотека стане для першокласників улюбленим місцем для читання.
                                                                                                                     Бібліотекар Ганна КАРТЕЛЯН
Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег