Робота гуртків продовжена

21 червня 2022, Вівторок
157
0
В червні ЦДЮТ Саф'янівської ОТГ продовжує свою роботу. Гуртки працюють та збирають на цікаві конкурси, вікторини, бесіди, дискусії діток, яким цікаво поспілкуватися, поділитися своїми враженнями від літа, від знайомства з новими друзями. Адже зараз в наш край приїхало багато діток-переселенців. Саме тому вихованці гуртків "Народознавство" та "Юні етнографи" на базі Багатянської школи (керівник Тангер Н.В.) відвідують веселі заняття, виконують творчі завдання і приводять на онлайн заняття нових друзів.                          
На занятті "Етнографічні екскурсії" вихованці подивились віртуальні екскурсії про цікаві міста України. Поділилися своїми враженнями, помріяли, куди б хотіли поїхати особисто.
Цікаво пройшла тема заняття "Бабуся розповідає". Дітям було дано завдання поговорити зі своєю сім'єю, а в кого є бабуся, то розпитати в неї про свій рід, про цікаві сімейні історії або просто почитати разом книжку. Діти із захватом виконували це завдання та фотографували своє спілкування з рідними.
Весело промайнуло заняття про літні вподобання діток. Вихованці фотографувалися там, де їм подобалось бути найбільше. Андрійко, який приїхав в село Багате, сфотографувався біля озера Катлабух, а Сашко, який все життя жив в Одесі, здивований черешнями, які ростуть біля кожного будинка села. Тому і фото в нього на черешні. Дівчатка фотографувались біля квітів, дерев, озера. Хлопці, наші патріоти, вирішили, що зараз треба показати, як вони люблять Україну.
Отже, виконуючи завдання на гуртках, діти пізнають багато нового, цікавого, спілкуються з сім'єю, знаходять перлини свого села.
Хай буде мирним і світлим небо над нашим майбутнім. Хай радіють наші діти!
 














Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег