«Клас безпеки» запрацював в Бросківському закладі загальної середньої освіти

24 березня 2023, П'ятниця
122
0
      Четвертий «Клас безпеки» запрацював  сьогодні в Бросківському закладі загальної середньої освіти. На урочистому відкритті були присутні староста Бросківського старостинського округу Саф’янівської сільської ради Світлана Москвич, начальник управління освіти Саф’янівської сільської ради Тетяна Якименко, начальник відділу дошкільної та позашкільної освіти управління освіти Саф’янівської сільської ради Ольга Кіосєва, головний спеціаліст відділу дошкільної та позашкільної освіти управління освіти Саф’янівської сільської ради Інна Дімієва, начальник ВОНПР та ЗЦЗ Ізмаїльського району РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Ганна Подаруєва,  провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ізмаїльського району РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Вікторія Курашова, старший лейтенант поліції Іван Бочковар, поліцейський роти з обслуговування м. Ізмаїл, капрал поліції Марина Чєтіна, поліцейський офіцер Саф’янівської громади відділу превенції Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській  області, капітан поліції Роман Топал, старший інспектор  ювенальної превенції Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області Віктор Богданович.   
        Директор Бросківського закладу загальної середньої освіти Алла Водзяновська  та педагочні працівники школи Надія Картелян, Олександр Шелестюк, Ірина Проскуріна та медична сестра  Степанида Ганчева презентували інтерактивний «Клас безпеки», технічне оснащення якого дозволяє забезпечити освітній процес та постійну активну взаємодію учнів та вчителів. «Клас безпеки» облаштований за зональним принципом організації навчання, що сприятиме оптимізації освітнього процесу та систематизації сприйняття інформації.     
       Навіть сигнал «Повітряна тривога», не зіпсував атмосферу урочистості та  настрою дітей. Представники поліції провели в укритті школи профілактичну роботу з учнями щодо відповідальності неповнолітніх перед законом, проявів булінгу в  учнівському середовищі та провели інструктаж щодо поведінки під час весняних канікул.  Спільну роз’яснювальну, інтерактивну виховну годину з учнями 4-А, 4-Б класів та дітьми, які перебувають на дистанційному навчанні  під супроводом класних керівників  Наталії Рубцової та Валентини Фільчакової вже у «Класі безпеки» провели представники патрульної поліції та рятувальники. Дітям в ігровій формі були роз’яснені правила дорожнього руху та жести регулювальника,  правила поведінки під час виникнення пожежі та алгоритму дій під час виявлення підозрілих предметів. До виховного заходу долучився вчитель Захисту України Олександр Шелестюк, який на практиці навчив дітей  користуватися металошукачем. Завершальним акордом заходу став приємний подарунок від представників ДСНС для дітей  у вигляді повітряних кульок.     
        Створення та функціонування «Класів безпеки» в кожному закладі освіти, одне з пріоритетних завдань громади. Тримаємо освітянський фронт разом задля  безпечного майбутнього наших дітей!















Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег