Онайн-захід на тему "Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади"

17 листопада 2023, П'ятниця
106
0
      22 листопада 2023 року відбудеться освітній онлайн-захід на тему «Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади (їх представниками)» для громад і НУО  Одеської області.
      Захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Учасники заходу: жителі, громадські активісти та представники громадських об’єднань громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Одеської області, а саме: Кодимської, Балтської, Доброславської, Визирської, Южненської, Чорноморської, Болградської, Саф’янівської, Арцизької, Білгород-Дністровської громад.
      Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням: 
     Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням: https://us06web.zoom.us/j/88639700149...
Участь у заході безкоштовна,  захід проводиться українською мовою.
     Цей захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.
Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег