Відбулося засідання президії комітету Саф’янівської сільської організації Профспілки

17 січня 2024, Середа
16
0

     Відповідно річного плану, 17 січня 2024 року відбулося засідання президії комітету Саф’янівської сільської організації Профспілки. В роботі комітету взяла участь начальник управління освіти Тетяна Якименко, яка окреслила основні проблемні питання функціонування закладів освіти Саф’янівської громади, що потребують вирішення у 2024 році, а також інформувала про розподіл бюджету на виплату заробітних плат у поточному році.

     Голова комітету Ольга Копил підвела підсумки профспілкового членства у первинних організаціях за 2023 рік та проаналізувала його динаміку за останні 3 роки. Були визначені основні завдання перед профкомами первинних профспілкових організацій щодо мотивації та залучення до профспілкового членства. Гарним доповненням до піднятих питань стали методичні матеріали на допомогу в роботі голів первинних організацій на тему «Організаційна робота в первинній профспілковій організації». 

    На завершення зібрання, відбулося нагородження активу профспілковими та освітянськими нагородами: 

- Почесними грамотами комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України нагороджено Георгієву Ганну Михайлівну та Генову Жану Петрівну, голів первинних профспілкових організації Каланчацького та Старонекрасівського ЗЗСО. 

- Почесною грамотою ЦК Профспілки працівників освіти і науки України нагороджено Картелян Софію Семенівну, голову первинної профспілкової організації Багатянського ЗЗСО. 

- Нагрудним знаком ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Профспілковий лідер» нагороджено Павленка Петра Михайловича, голову первинної профспілкової організації Першотравневського ЗЗСО. 

Грамотами Департаменту освіти і науки Одеської обласної адміністрації нагороджено вчителя болгарської мови Кам’янського ліцею Нанкову Майю Іванівну, вчителів інформатики та фізкультури Першотравневського ЗЗСО Павленко Євгенію Олександрівну та Павленка Петра Михайловича.


 

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег