Шановна освітянська громада: учні, педагогічні працівники, батьки!

31 травня 2024, П'ятниця
16
0

     Вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника ! Сьогодні ми святкуємо важливу подію – кінець ще одного успішного, продуктивного, разом з тим складного, випробувального навчального року в умовах воєнного стану. Усі ми, як велика, згуртованаосвітянська родина, пройшли цей рік разом, долаючи нові виклики та перешкоди. Протягом всього навчального року перед нами стояли надзвичайні випробування, які вимагали максимальної мобілізації сил та ресурсів. Наші учні день за днем  демонстрували свою наполегливість, потенціал, старання, цілеспрямованість, працелюбність на шляху до отримання знань, розвивали свої креативні навички. Наші шановні вчителі, ви - справжні герої сучасності, ви - провідник у світ знань та відкриттів, генератори ідей та їх реалізації. Ми щиро вдячні вам за вашу  невтомну працю, відданість та внесок у розвиток освіти та виховання наших дітей.
    Нехай кожен учень збереже у своєму серці теплі спогади про цей шкільний рік, а кожен педагог відчує вдячність учнів та батьків за їхню підтримку.
    Бажаємо всім гарного відпочинку під мирним небом України, відновлення витрачених сил, наснаги і довгоочікуваної Перемоги!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 
































Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег