Заклади освіти Саф`янівської сільської ради готові до початку нового 2024-2025 навчального року

16 серпня 2024, П'ятниця
47
0
     В умовах дії воєнного стану створення та забезпечення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу є пріоритетним напрямом у підготовці закладів освіти до нового навчального року. 
     Відповідно до розпорядження Саф’янівського сільського голови 12, 13 та 14 серпня 2024 року проводилась перевірка закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади на предмет готовності до початку нового 2024 – 2025 навчального року. 
     Перевірку здійснювала комісія, створена відповідно до інструктивно-методичних рекомендацій щодо порядку підготовки закладів освіти до нового навчального року, яку очолював перший заступник Саф’янівського сільського голови Петро Хаджиков. У складі комісії працювали представники Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації, управління освіти Саф’янівської сільської ради, Ізмаїльського районного відділу поліції, Ізмаїльського районного управління ГУ ДПСС в Одеській області, Ізмаїльського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, ДЮСШ Саф’янівської сільської ради. В огляді закладів освіти взяла участь Саф’янівський сільський голова Наталія Тодорова. 
Комісія відзначила належний рівень підготовки закладів освіти до нового навчального року, креативність і сучасність створеного освітнього простору. В цілому огляд шкіл та дитячих садків залишив позитивні враження.
    За результатами перевірки захисні споруди закладів освіти визнані готовими для укриття всіх учасників освітнього процесу під час повітряних тривог, а заклади освіти – готовими до нового 2024 – 2025 навчального року та організації освітнього процесу за очною (денною) формою  навчання у змішаному форматі.
     Підготовка закладів освіти до нового навчального року є відповідальним і вкрай важливим процесом для колективів закладів дошкільної, загальної середньої освіти та громади в цілому. Завдяки спільній, командній роботі сільської ради, керівників, технічного і обслуговуючого персоналу, педагогічних працівників освітніх закладів, батьківської громадськості ми впорались і виконали значний обсяг робіт та створили комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят, аби наші діти почувалися безпечно та комфортно у закладах освіти.
    Тож життя триває і наші діти навчатимуться навіть попри повномасштабну війну, тому що українці – це нація добре освічених людей. Так завжди було і так завжди буде! Разом до Перемоги!































Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег