Всесвітній день прибирання

06 вересня 2024, П'ятниця
36
0

Відповідно до листа Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 03.09.2024 № 4315/06/06-11/2-24 Всесвітній день прибирання «Word Cleanup Day», який з 2018 року визначається щороку у третю суботу вересня, з 2024 року оголошено офіційним Днем ООН та додано до календаря міжнародних днів і тижнів.

   Рекомендований період проведення заходу з 1 по 20 вересня 2024 року в різних форматах залежності від можливостей у воєнних реаліях: традиційні толоки, цифрове прибирання онлайн; прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ , організацій закладів освіти; сортування вторинної сировини та здача на перероблення; приурочення осіннього місячнику благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні тощо. 

   Інші формати прибирання допускаються після відпрацювання заходів безпеки і рекомендацій локацій прибирання органами місцевого самоврядування, ДСНЧ за наявності поруч сховища на випадок сигналу тривоги, уникаючи масового скупчення учасників.
   
Деталі, інструкції, реєстрації та інші необхідні матеріали з організації заходу будуть анонсовані в новинах на сайті letsdoitukraine.org.

 



Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег