Тиждень толерантності в Бросківському ЗЗСО

25 листопада 2021, Четвер
172
0


У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей в Бросківському ЗЗСО з 15 по 19 листопада жваво та змістовно відбувся тиждень толерантності.

Впродовж тижня проводились виховні години, години психолога та соціального педагога. Заходи для маленьких учнів («Планета толерантності», «Долонька щастя», «Квітка толерантності», тощо) супроводжувались переглядом сучасних мультфільмів на дану тематику. Заняття для учнів середніх та старших класів ( «Толерантність – шлях до миру», «Сходинки толерантності», «Толерантність починається з мене», «Толерантність врятує світ» та ін.) відбувалися з практичними інтерактивними вправами та демонстрацією соціальних роликів.

Робота вчителів та спеціалістів психологічної служби була спрямована на формування в учасників освітнього процесу принципів терпимості, доброзичливості, взаємоповаги, почуття доброти, чуйності, милосердя та мирного співіснування. Особливу увагу приділено формуванню толерантного ставлення до дітей з особливими освітніми потребами.

Цей тиждень пройшов творчо та яскраво.

                                                https://www.facebook.com/100019957773263/posts/890201301655121/

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег