День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС в Каланчацькому закладі

16 грудня 2021, Четвер
183
0

       14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року. Аварія на Чорнобильській АЕС стала справжньою національною трагедією, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Ядерна стихія опалила долі мільйонів українців, породила величезну кількість проблем. З часом вони змінюються, трансформуються, але не зникають. 

      Тому сьогодні для учнів 7 класу класний керівник Фаніна Т.О. провела урок-пам’яті «Чорнобиль – наша пам'ять, наша біль». Під час заходу був згаданий місцевий мешканець нашого села (нині покійний) учасник ліквідації наслідків аварії Волканов Савелій Семенович.

      Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих ліквідаторів Чорнобильської аварії та розділяємо біль втрати з тими, до кого в сім’ї прийшла чорнобильська біда. Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.


 

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег