Година пам’яті «Твій біль, Україно, - Чорнобиль»

18 грудня 2021, Субота
229
0


З метою виховання почуття поваги до своєї Батьківщини, глибокої шани до людей, які ціною власного життя та здоров’я захищали Україну від наслідків аварії на ЧАЕС 17 грудня 2021 року в Сафянському ЗЗСО відбулась година пам’яті «Твій біль, Україно, - Чорнобиль», яку підготували учні 8-А класу разом з класним керівником Запорожан А.І.. Всебічну допомогу у підготовці свята надала вчитель хореографії Кузьменко Н.Ф..

Ведучі відкрили годину пам’яті, згадавши страшні сторінки 1986 року. Хвилиною мовчання  школярі вшанували пам'ять всіх, хто згорів у реакторі, хто помер  від  великої дози  опромінення, рятуючи світ  від  радіаційної чуми.

Здобувачі освіти  запали  свічку пам’яті на честь вшанування  загиблих під час ліквідації катастрофи. 

Про те, що сталось, не можна забувати. Лише пам’ять і вдячність тих,    хто   живе на обпаленій    радіацією земліможе бути хоч якоюсь винагородою тимхто поклав на цей «атомний вівтар» своє здоров’я  та життя.

На заході звучали вірші, сценівки, пісні та танці відповідної тематики. Восьмикласники згадали односельців, які виявили справжній героїзм  під час жахливої трагедії: Яценка В.Я., Крамаренка А.І., Сівірюка А.М., Яковенка М.К. та Борчану М.В..

Учнівський та педагогічний колектив закладу освіти бажають  учасникам ліквідації аварії міцного здоров’я, довгих років життя та щасливого майбутнього. Низький уклін Вам за те, що ризикуючи своїм життям, врятували нас.  

                                             Класний керівник 8-А класу Запорожан А.І.

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег