День Соборності України

24 січня 2022, Понеділок
206
0


Соборна Україна нині незалежна,
Як квітка синьо-жовта розцвіла.
І не згубилася людська любов безмежна
До України-неньки і її буття,
Що упродовж віків нам мрію дарувала
Й наснагу іти до вільного життя.
Україно, соборна державо,
 Сонценосна колиско моя!

З метою формування в учнів ціннісного ставлення до суспільства та держави, подальшої консолідації суспільства навколо ідеї єдності держави, виховання в учнів патріотизму та гордості за героїчне минуле і сьогодення українського народу, сучасну національну ідентичність на кращих прикладах мужності і звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини на героїці сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави в Каланчацькому ЗЗСО пройшов тиждень «Єдина неподільна моя рідна країна» до Дня Соборності України.

       Класні керівники 1 – 11 класів провели  уроки мужності з тем: «Україна – наша Батьківщина» (1 – 4 кл.), «Соборність України: головні віхи здобуття» (5 кл.), «Соборність України -  основні віхи здобуття» (7 кл.). «Свято Злуки» (8 – 11 кл.).   Класний керівник 6 класу Беспаленко О.В.   підготувала відкритий виховний захід для учнів 6 – 7 кл. інтелектуальну вікторину «З Україною в серці». Під час заходу учасники пригадали історію, географію, народні звичаї та обряди нашої держави. 

        Вчитель історії Новенко Т.Г. підготувала для учнів 8 та 9 класів круглий стіл «Акт Злуки: відтворення історичної правди». Були підібрані цікаві факти та матеріали, які дали змогу учням відчути важливість події,   яка сталася 22 січня 1990 року.

        Також наша шкільна спільнота разом з педагогом-організатором (Баєвою С.І.) прийняли участь в обласному  етапі фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» (#Україна_це_ми#) 

       Учні нашого закладу впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

 

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег