Місячник «ПОЖЕЖАМ – НІ!!!» в Багатянському ЗЗСО

11 лютого 2022, П'ятниця
162
0

 

 На виконання наказу Управління освіти Саф'янівської сільської ради № 01/01-18/130  від 31.01.2022, з 02.02. 2022 по 18.02.2022 щорічний місячник пожежної безпеки: «ПОЖЕЖАМ – НІ!!!».

З метою вдосконалення та посилення безпеки, захисту життя та здоров’я учасників освітнього процесу  в Багатянському закладі загальної середньої освіти класними керівниками 1-11 класів були проведені тематичні бесіди, виховні години, виставки, тренінги та години спілкування.

Вчитель початкових класів Переверза Марія провела для учнів 3-б класу  годину спілкування «Вогонь: друг чи ворог», під час якої учні прослухали доповідь Марії Василівни, переглянули тематичний мультфільм та підготували розмальовки.

Педагог-організатор Дамаскін Юлія підготувала інформаційну хвилинку з добіркою інформаційних мультфільмів та відео.

Учні 1-а, 1-б та 3-б класу прийняли участь в онлайн виставці малюнків «Вогонь буває різним», «Пожежний – це професія героїчна!»

Заходи, які були проведені протягом місяця, були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя.

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег