Відбувся відкритий урок з безпеки життєдіяльності для учнів 4 класу у Ларжанському ЗЗСО

08 лютого 2023, Середа
89
0
  Сьогодні, 8 лютого, у Ларжанському закладі загальної середньої освіти відбувся відкритий урок з безпеки життєдіяльності для учнів 4 класу. Спеціальними гостями та одночасно і вчителями даної події були т.в.о. начальника відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції старший лейтенант поліції Роздайбіда Надія Олексіївна, головний інспектор ВЗНС Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Наталія Гошкодер, ст. інспектор ЮП ВП Ізмаїльського РВП капітан поліції Кочколов Роман Іванович, ст. інспектор ЮП ВП Ізмаїльського РВП капітан поліції Фурніка Алла Анатоліївна та поліцейський офіцер громади Ізмаїльського РВП капитан поліції Топол Роман Вікторович. Головна мета сьогоднішнього заходу – навчити дітей правилам безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях, адже, навчені володіти знаннями – володіють ситуацією.
Головний інспектор Наталія Гошкодер розповіла дітям про дії у разі виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів, про те, що ні в якому разі не можна чіпати невідомих та загублених речей, бо вони можуть зашкодити, нагадала учням про те, які служби екстреної допомоги існують, за якими номерами потрібно до них звертатися. Разом зі  старшим лейтенантом поліції Роздайбіда Надією діти відпрацювали на практиці правила дорожнього руху, згадали про безпечний перехід вулиць, про уважність та непоспіх на дорозі, вивчили жести регулювальника. Приємним сюрпризом для дітей були подарунки - світловідбивні наліпки, щоб бути помітними на дорозі в темну пору доби.
 Капітан поліції Кочколов Роман наголосив про  важливість правильно діяти під час різних небезпек, бути відповідальними та обережними, побажав усім діткам безпечного сьогодення, бути завжди на зв’язку зі своїми батьками.
Захід було продовжено на подвір'ї школи, де діти познайомились із патрульним автомобілем. Хлопчики та дівчата побували всередині авто, побачили сучасне обладнання та технічні засоби, мали змогу передати повідомлення в поліцейський гучномовець.
Зустріч виявилася дуже цікавою та пізнавальною, школярі задавали безліч питань фахівцям, на які отримали вичерпні відповіді. Сьогоднішнє знайомство перевтілилось у справжню дружбу. 

 Чекаємо нових зустрічей!
Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег