Відкритий восьмий «Клас безпеки» на базі Першотравневського закладу загальної середньої освіти

25 травня 2023, Четвер
268
0
    Управлінням освіти Саф’янівської сільської ради здійснюється важлива ініціатива, яка ставить на перший план  безпеку та освіту дітей закладів освіти громади. 
    Сьогодні, 25 травня відкритий восьмий «Клас безпеки» на базі Першотравневського закладу загальної середньої освіти, на якому були присутні адміністрація управління освіти, представники патрульної та ювенальної поліції, рятувальники. 
     Новостворений клас відповідає загальній концепції школи і створений в стилі міста безпеки. З креативним підходом «Клас безпеки» був презентований у вигляді подорожі по містечку на чолі з директором Світланою Кірковою та з учнями школи. Діти з великим ентузіазмом переодягнені у форму рятувальника, поліцейського, військового та медичних працівників, демонстрували гостям інтерактивно облаштовані, яскраві зони класу з безпеки життєдіяльності, мінної та пожежної безпеки, домедичної допомоги і зону психологічного розвантаження. 
    З великою зацікавленістю та захватом діти взяли участь у профілактично-розвивальному заході, який провели представники поліції та рятувальники. Школярі демонстрували високі знання з правил дорожнього руху, основних принципів безпеки та практичні навички з надання домедичної допомоги, дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Дуже відкриті, веселі, жваві вихованці Першотравневського ЗЗСО продемонстрували чудову руханку, яка додала колоритності проведеному заходу. Приємним сюрпризом для гостей школи, стали подарунки від вихованців гуртка «Умілі ручки»-магніти та брелки для ключів «Містечко безпеки».
    Створення таких класів безпеки є важливим кроком у напрямку підвищення рівня безпеки та освіти серед дітей та учнівської молоді. 
     Не зупиняємось, продовжуємо і далі створювати такі необхідні і вкрай важливі сьогодні «Класи безпеки»!



Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег