Дванадцятий "Клас безпеки" відкрито в Утконосівському закладі загальної середньої освіти Саф'янівської сільської ради.

23 червня 2023, П'ятниця
135
0
      Завершальним акордом  урочистих подій  в сфері освіти Саф’янівської територіальної громади в цьому навчальному році, є відкриття 12 «Класу безпеки» на базі Утконосівського закладу загальної середньої освіти. 
      Сьогодні відбулось урочисте відкриття класу, на якому було присутньо багато почесних гостей: голова Саф’янівської сільської ради Наталія Тодорова, староста Утконосівського старостинського округу Саф’янівської сільської ради Валентина Дакі, військовослужбовець, який боронить рідну країну на Донецькому напрямку Олександр Куликов, адміністрація управління освіти, представники поліції та рятувальники.
     Урочистий захід організований в стилі справжньої  творчої фієрії: креативний та хореографічний танець від вихованців школи, тематичні сценки щодо  безпекових загроз, які можуть виникати в сьогоденні та  танок «Україна понад усе» від ансамблю народних інструментів «Dor Basarabean», стали приємним сюрпризом для гостей школи.
    Просторий, яскравий, інтерактивний та сучасний «Клас безпеки» урочисто відкрили Саф’янівський сільський голова Наталія Тодорова, начальник управління освіти Тетяна Якименко, директор Утконосівської школи Ганна Кулава та староста Утконосівського старостинського округу Саф’янівської сільської ради Валентина Дакі. Клас створений з метою збереження життя і здоров’я школярів та виховання навичок їх культури безпечної поведінки.
    Творча команда вчителів школи презентували кожну тематично-облаштовану  зону класу: відеоперегляду та презентацій, мінної та пожежної безпеки, домедичної допомоги, безпеки життєдіяльності, психологічного розвантаження та ігрової. Педагогічні працівники доклали значних зусиль  щодо оснащення тематичних зон. Ноутбук, планшети, відеопроєктор, макети, муляжі, розмаїття тематичних стендів та дидактичного матеріалу, психологічні ігри стануть надійними помічниками для вчителів при проведенні профілактично-виховних  заходів з учнями школи.
     Представниками поліції та рятувальниками проведена профілактична виховна година з учнями щодо роз’яснення правил дорожнього руху, поведінки під час виникнення пожеж, алгоритму дій під час виявлення підозрілих предметів та про  небезпеки, які можуть  чекати їх під час літнього відпочинку.
    Наразі освіта Саф’янівської громади міцно тримає освітянський фронт. Не встигли завершити роботу пришкільні мовні табори і пройти урочистості з нагоди вручення випускникам шкіл документів про освіту, а вже активно розпочались роботи з підготовки освітніх закладів до нового навчального року. До відкриття «Класів безпеки» з 1 вересня 2023 року готуються ще 4 школи громади.
   Бажаємо всім освітянам гарного відпочинку під мирним небом, наснаги, відновлення сил та енергії! Тримаємо освітянський фронт заради життя і безпеки наших дітей! Все буде УКРАЇНА!


Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег