Завершився літній відпочинок в пришкільних таборах Саф’янівської сільської ради

14 червня 2024, П'ятниця
28
0

       Протягом всього  відпочинкового періоду в закладах відпочинку було проведено ряд просвітницько-виховних заходів спрямованих на цікаве та корисне проведення часу дітей. Розважальні та пізнавальні заходи, сприяли розвитку творчих здібностей та соціальних навичок дітей: «Піратські вечірки», конкурси модельєрів «Українська леді», квести «Козацькі забави», «Знавці природи», «Мовний Олімп», виставка карикатур «Моя  посмішка», танцювальні конкурси «Старттінейджер», КВК «Я люблю рідну мову», майстер-класи по виготовленню оригамі. Значна увага під час відпочинку надавалась психологічному супроводу дітей. Працівниками психологічної служби проводився цикл тренінгових занять в ігровій формі, спрямованих на покращення ментального здоров’я, емоційного стану, комунікаційних відношень та толерантного поводження в соціумі.  Не менш цікавими для дітей виявились зустрічі з представниками патрульної поліції, представниками Ізмаїльського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, які навчали вихованців правилам дорожнього руху, безпечної поведінки на випадок виникнення небезпечних подій в рамках акції "Запобігти! Врятувати! Допомогти!".  Крім цього, в рамках реалізації  Саф’янівською сільською радою проєкту національно-патріотичного спрямування, для вихованців пришкільних таборів  представниками Національної гвардії України та державної прикордонної служби України протягом всього відпочинкового періоду проводився  захоплюючий екскурс у військову справу. Діти із великим задоволенням та шаленою зацікавленістю знайомились з військовою зброєю, антидроновими рушницями, FPV-дронами, отримували безцінні знання з тактичної медицини та стали учасниками майстер-класу із запуску дронів.
       З метою пізнання культури рідного краю, ознайомлення з пам’ятниками історії, вихователями були організовані ескурсійні подорожі до м.Ізмаїл, де діти з великим ентузіазмом та захопленням відвідали «Парк мініатюр», Ізмаїльський  історико-краєзнавчий музей «Придунав’я», діораму «Штурм фортеці Ізмаїл», музей «Українська артзброя». Не менш  емоційно-захоплюючими для вихованців стали і походи до місцевих озер та лиманів, страусиних і равликових ферм, які були спрямовані на активний відпочинок дітей на природі.
       Завершилась робота клубів за інтересами, мовних та пришкільних таборів відпочинку громади яскравими заходами, під час яких вихованці  демонстрували свої досягнення і таланти. Ми впевнені, що цей відпочинок для наших дітей залишить щасливі спогади та неперевершені емоції. Зичимо теплого, сонячного літа, безпечного і мирного  відпочинку під час літніх канікул!!!





О



















Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег