Тиждень толерантності в Старонекрасівському ЗЗСО

07 грудня 2022, Середа
371
0
    Толерантність – це терпіння, прийняття іншої людини такою, якою вона є, зі всіма її достоїнствами і недоліками. Толерантність – це поступливість, це активна позиція, викликана визнанням прав і свобод людства. Саме цих рис, на жаль, часто бракує у відносинах між людьми та країнами.
   У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу з 14 по 18 листопада 2022 року у  школі проходив Тиждень толерантності. План проведення тематичного тижня був насичений та різноманітний.
   Відкриття тижня відбулося у понеділок, було підготовлено лінійки для 1-5 класів «Стався до інших так, як хочешь, щоб вони ставилися до тебе», для 6-11 класів «Толерантність врятує світ». Учні 6-Б класу поспілкувалися із психологом на тему «Толерантне ставлення до інших», під час години спілкування діти поглибили свої знання про значення слова «толерантність», взаєморозуміння, взаємоповагу і взаємопідтримку. Була випущена стіннівка «Толерантність – потреба сьогодення». Організована акція «Селфі з учителем»,  а також учні 6-Б класу були залучені до анкетування «Наскільки я толерантна людина?». Учні 5-х класів створювали хмаринки слів «Чарівні слова звідусіль» із соціальним педагогом. Був організований фотомарафон: кожен день тижня мав свій символ, із яким учням треба було зробити світлини. Дякуємо класним керівникам та колективам класів, які не залишилися байдужими і брали активну участь у заходах! 
   Тиждень толерантності – це не просто формальна подія для підвищення загальної обізнаності, а дієвий інструмент, що сприяє створенню здорової психологічної атмосфери у школі та запобігає насильству. 
      Ми з учнями віримо, що толерантність врятує наш світ!
Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег