Відкритий дев'ятий "Клас безпеки" в Муравлівському ЗЗСО

15 червня 2023, Четвер
100
0
    Сьогодні 15 червня відбулось урочисте відкриття «Класу безпеки» в Муравлівському закладі загальної середньої освіти. Це дев’ятий клас, який створений на базі закладів загальної середньої освіти Саф’янівської сільської ради. В святковій атмосфері новостворений клас відкрили Саф’янівський сільський голова Наталія Тодорова та начальник управління освіти Тетяна Якименко.
     Педагогічні працівники школи на чолі з директором Яною Дехтяренко презентували тематичні зони класу, які  практично допоможуть  пояснити дітям основні правила безпечної поведінки. Розташування усіх зон, а саме пожежної безпеки, домедичної допомоги, дорожнього руху, безпеки життєдіяльності у різних сферах життя, мінної безпеки та правил поведінки під час воєнного стану, ігрової та психологічного розвантаження, дозволять практично пояснити дітям основні правила безпечної поведінки і швидко опанувати алгоритми дій у різних надзвичайних ситуаціях. Усі локації забезпечені відповідними інформаційними матеріалами, муляжами, інвентарем для домедичної допомоги, спецодягом.
     Для учнів школи, провідним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ізмаїльського району РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Вікторією Курашовою проведений профілактично-роз’яснювальний захід, який сприяв формуванню у дітей відповідального ставлення до власної безпеки  у різних сферах життя та засвоєння алгоритму дій при виникненні надзвичайної ситуації.
     Створений клас є важливим кроком у напрямку  забезпечення безпеки та розвитку школярів на шляху до отримання необхідних знань та навичок для підготовки їх до  майбутніх викликів та загроз   сучасного світу.

Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег