Десятий "Клас безпеки" відкрито в Каланчацькому закладі загальної середньої освіти Саф'янівської сільської ради!

16 червня 2023, П'ятниця
285
0
    Сьогодні, 16 червня, в Каланчацькому закладі загальної середньої освіти Саф’янівської сільської ради відкрився 10 «Клас безпеки». Відтепер, разом із стандартними шкільними предметами, учні школи мають можливість навчатися і розуміти, як  уникати небезпек та зберігати власне здоров’я, а також створити міцну базу для подальшого розвитку в цій сфері.   
    Урочисто відкрили клас начальник управління освіти Тетяна Якименко та директор школи Тетяна Колеснік на чолі з старостою Каланчацького старостинського округу Саф’янівської сільської ради Дмитром Терзі.   
    Просторий, яскравий, наповнений різноманітним дидактичним матеріалом «Клас безпеки» презентували учениці 11 класу, демонструючи гостям  та учням школи відповідні тематичні зони: пожежної безпеки, домедичної допомоги, мінної безпеки, безпеки життєдіяльності, перегляду відеоуроків та презентацій, ігрової та психологічного розвантаження. Творчими та креативними педагогами закладу  створений макет, який відповідає всім наявним спорудам школи, що дозволить на практичних уроках з школярами засвоювати алгоритм дій при виникненні надзвичайної ситуації.    
   Спільну роз’яснювальну, профілактично-виховну годину з учнями школи  провели представник патрульної поліції Іван Бочковар та провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ізмаїльського району РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Вікторія Курашова. Дітям в ігровій формі були роз’яснені правила дорожнього руху та жести регулювальника,  правила поведінки під час виникнення пожежі та алгоритму дій під час виявлення підозрілих предметів.
Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег