Одинадцятий "Клас безпеки" відкрито в Кислицькому закладі загальної середньої освіти Саф'янівської сільської ради!

21 червня 2023, Середа
153
0
        21 червня відкрився 11 в громаді «Клас безпеки» на базі Кислицького закладу загальної середньої освіти, який забезпечить навчання учнів ключовим аспектам  безпеки.
       Творчим та  креативним педагогічним  колективом школи було організовано справжнє свято. Вітальною піснею  «А ми вітаєм Вас в Кислиці», яку виконав вокальний колектив учителів «Вербиченька», зустріли всіх почесних гостей. Чарівну танцювальну композицію «Дивна квітка» продемонстрували дівчата хореографічного колективу «Візерунок». Учнями школи було представлено театральне дійство «Пригоди друзів влітку», під час якого хлопчики і дівчатка у жартівливій формі показали, які небезпеки можуть їх чекати  під час літніх канікул. 
     Урочисто відкрили «Клас безпеки» Саф’янівський сільський голова Наталія Тодорова та начальник управління освіти Тетяна Якименко на чолі з директором Кислицької школи Іваном Загарієм.
      У сучасному, яскравому, просторому та інтерактивному кабінеті зустріли учнів діти-інструктори, які в  ігровій формі презентували кожну облаштовону тематичну зону та нагадали присутнім правила дорожнього руху, пожежної безпеки, основні правила поводження з вибухонебезпечними предметами та основи домедичної допомоги. Цікаво було представлено зону психологічного розвантаження, яка містить багато дидактичного матеріалу: кінетичний пісок, іграшки для зняття емоційної напруги, релаксаційні пір’їнки для розвантаження, настільні психологічні ігри, розмальовки, тематичні картки.
      Представниками поліції та рятувальниками проведений традиційний профілактичний захід у новоствореному класі, який сприяв  формуванню у дітей  відповідального ставлення до власної безпеки  у різних сферах життя, знань правил дорожнього руху та поведінки під час виникнення пожежі, алгоритму дій під час виявлення підозрілих предметів.
      Відкриття «Класу безпеки» в Кислицькому закладі загальної середньої освіти є важливим кроком у забезпеченні повноцінного та комплексного навчання учнів. Реалізація таких ініціатив є важливою складовою сучасної освітньої системи та підготовки молоді до життя у сучасному світі.










Обміркувати
Додати коментар
Коментарі (0)
Прокоментувати
оновити, якщо не видно коду

Шаблоны DleФотошоп ОнлайнБуксы для заработкаМониторинг игр с выводом денег